Un poliţist a fost prins când FURA brânză topită din supermarket. Omul legii a vrut să se sinucidă

Caz incredibil la Ploieşti. Un poliţist a încercat să se sinucidă după ce a fost prins furând brânza topită dintr-un supermarket, informează România TV. Bărbatul a recurs la acest gest din cauza sărăciei în care trăieşte.

RomaniaTV.net
06 dec. 2012, 11:37
Un poliţist a fost prins când FURA brânză topită din supermarket. Omul legii a vrut să se sinucidă

Poliţistul a mers la cumpărături într-un supermarket şi a strecurat două cutii de brânză topită într-o sacoşă. Agenţii de pază au văzut acest lucru pe monitorul unei camere de supraveghere şi l-au oprit la ieşire.

Omul legii şi-a recunoscut fapta şi a spus că a dosit cele două cutii de brânză topită pentru că nu avea suficienţi bani.

După ce a fost prins,  agentul de la Poliţia Prahova a suferit o depresie și a vrut să se sinucidă. Acesta se află acum internat într-o unitate medicală, fiind sub tratament.

Colegii săi i-au întocmit dosar penal pentru cele două cutii de brânză cu o valoare însumată de circa 10 lei.

Potrivit legii, ar exista șanse ca polițistul să primească doar o amendă administrativă. „Vorbim de un prejudiciu extrem de mic, de un om care nu poate fi catalogat drept infractor după ce ani de zile a protejat oamenii, și de faptul că gestul său a fost cauzat de sărăcie. Este incredibil ceea ce s-a întâmplat și părerea mea este că acest om trebuie ajutat. De aceea, dacă va dori, eu mă voi ocupa de cazul său gratuit și voi face tot ce pot pentru a-l ajuta”,-a declarat Daniel Gașpar, avocat în Baroul Prahova, potrivit ziaruloval.ro.

În cursul acestui an, a mai fost înregistrat un caz în care un poliţist a fost implicat într-un furt din magazin din Austria, în timp ce altul, în 2010, a încercat să se sinucidă din cauza lipsei banilor.