Un poliţist a fost bătut CRUNT de un vecin de bloc VIDEO

Un poliţist din Gorj a fost bătut marţi seară, în plină stradă, chiar de un vecin de bloc. Din cauza loviturilor, poliţistul a căzut la pământ şi s-a lovit cu capul de o bordură, ajungând la spital.

22 mai 2013, 05:45
Un poliţist a fost bătut CRUNT de un vecin de bloc VIDEO

Poliţistul, subofiţer la ordine publică în Bumbeşti Jiu, a fost lovit de vecinul său până s-a prăbuşit la pământ şi s-a rănit la cap. Totul a pornit de la o ceartă, informează România TV.

În urma altercaţiei, omul legii a ajuns la spital, iar agresorul este cercetat în libertate.

Cei doi s-au întâlnit întâmplător pe stradă, marţi seară, în Târgu Jiu, unde au început să se certe, moment în care omul legii a fost luat la bătaie. „L-a doborât, a căzut jos şi s-a ridicat până la urmă, au sărit taximetriştii de l-au ridicat. Şi băiatul care l-a bătut i-a zis să tacă, altfel nu o să-l bată mai rău”, a povestit o martoră.

CITEŞTE ŞI: Doi poliţişti au fost BĂTUŢI în stradă de doi beţivi

După ce i-a aplicat o corecţie poliţistului, agresorul a rămas la faţa locului şi chiar a avut chef de glume. În urma altercaţiei, poliţistul a ajuns la spital.

„Are un traumatism cranio cerebral, este sedat acum, se va investiga tomografic”, a declarat medicul de pe ambulanţă.

Bătăuşul este acuzat de loviri şi alte violenţe. Când îşi va reveni, şi poliţistul va trebui să dea explicaţii în faţa şefilor despre cele întâmplate.