Un PIETON în COMĂ, după ce a fost lovit de o ambulanţă SMURD

Un tânăr şi-a pierdut viaţa şi doi pietoni au fost accidentaţi de o autospecială SMURD, la Oradea, după ce un timişorean nu i-a acordat prioritate, deşi avea pornite semnalele acustice şi sonore.

RomaniaTV.net
25 mai 2012, 09:07
Un PIETON în COMĂ, după ce a fost lovit de o ambulanţă SMURD

Un echipaj SMURD, solicitat să intervină la un accident care s-a produs vineri dimineaţă în Oradea, a fost implicat într-un accident.

„Autospeciala SMURD având sistemul acustic şi luminos în funcţiune, la intersecţia străzii General Traian Moşoiu cu strada Mihai Viteazul a pătruns la culoarea roşie a semaforului electric. A intrat în coliziune cu o autoutilitară condusă de un timişorean”, a declarat Alina Dinu, purtătorul de cuvânt al IPJ Bihor. 

În urma impactului, conducătorul autospecialei SMURD a pierdut controlul asupra direcţiei, a pătruns pe trotuar şi a acroşat doi pietoni. „Unul dintre pietoni a suferit un traumatism cranian sever. Este internat pe Terapie Intensivă, în comă. Cel de-al doilea pieton a suferit leziuni minore, pentru care nu a necesitat internare. Asistentul SMURD a fost şi el rănit şi a suferit un traumatism cranian, o plagă contuză”, a spus doctorul Hadrian Borcea, şeful UPU-SMURD.