Târg de joburi în domeniul hotelier, organizat la Bucureşti în weekendul 13-14 aprilie

Un nou târg de joburi în domeniul hotelier îşi deschide porţile în weekendul 13-14 aprilie. 12 de hoteluri şi resorturi de lux din Grecia vor fi prezenţi la Ediţia XII HappySummer JobFair şi vor angaja peste 200 de joburi în industria hotelieră.

RomaniaTV.net
08 apr. 2013, 12:23
Târg de joburi în domeniul hotelier, organizat la Bucureşti în weekendul 13-14 aprilie

La târgul de joburi în domeniul hotelier sunt așteptați tinerii cu vârsta între 18 si 30 ani, absolvenți de liceu, vorbitori de limbă engleză sau alte limbi străine (de preferat germană, rusă, franceză și greacă) care își doresc un loc de muncă în străinătate la unul din hotelurile sau resorturile exclusiviste din insulele Creta, Rhodos, Kos, Corfu. Se caută atât persoane calificate cu experiență în domeniul ospitalier, dar și tineri fără experiență.

Locurile de muncă disponibile sunt: recepționer, valet, ospătar, ospătăriță, barman, barmaniță, animator copii, cameristă, spa assistant, masseur, salvamar, ajutor bucătar, grădinar, lucrător mentenanță.

Contractele de muncă sunt sezoniere, tinerii vor semna la târg oferte pentru o perioadă de 3 – 6 luni, începând munca în perioada mai – iunie.

Salariile pentru posturile de mai sus variază între 400 și 600 de euro NET/lună în funcție de experiența și postul ocupat, cazarea și mesele fiind asigurate gratuit de angajatori. De asemenea, cei selectaţi își vor putea suplimenta veniturile prin bonusuri și tipsuri frecvente în industria ospitalității.

Interviurile de angajare vor avea loc în București, la Școala de Turism ICEP HOTEL SCHOOL – Str. Pătrașcu Vodă Nr. 9 (Piața Universității, lânga Biserica Sf. Gheorghe), Sala Paris și Londra, începând cu ora 11:00.