Un neamţ stabilit în Timişoara a vrut să se sinucidă după ce s-a certat cu soţia VIDEO

Gelozia era cât pe ce să-l ucidă. Un german stabilit de câţiva ani în Timişoara a încercat să-şi pună capăt zilelor după ce s-a certat cu soţia. Bărbatul s-a încuiat în maşină şi a vrut să se asfixize, însă autoturismul a luat foc. Flăcările au fost stinse de medicii de pe ambulanţă, sosiţi de urgenţă la faţa locului. Neamţul nu a păţit nimic, dar a fost dus la psihiatrie.

RomaniaTV.net
05 nov. 2012, 06:17
Un neamţ stabilit în Timişoara a vrut să se sinucidă după ce s-a certat cu soţia VIDEO

Medicii de pe ambulanţă l-au scos pe bărbat din maşină după ce au spart un geam. „A tras nişte ţevi de la conducta de eşapament în habitatul autoturimului, iar flăcările s-au aprins. Incendiul a fost lichidat de echipajul de pe ambulanţă, care a venit să-l preia”, a declarat plutonierul ISU, Andrei Dzitac. 

După ce i s-a acordat primul ajutor, bărbatul a fost transportat la Spitalul Judeţean din Timişoara. „Am primit un cetăţean german cu tentativă de suicid cu gaze de eşapament, fără probleme medicale speciale. A fost trimis la clinica pentru psihiatrie pentru consult şi tratament”, a spus medicul Erin Adrian de la UPU de la Spitalul Judeţean Timişoara.

Poliţiştii au audiat-o pe soţia bărbatului. „Bărbatul era blocat în autoturismul propriu, încercând să se sinucidă prin intoxicare cu noxe. Din primele cercetări s-a constatat că acesta a încercat să se sinucidă pe fondul geloziei”, a precizat purtătorul de cuvânt al IPJ Timiş, Mirela Drăghicioiu.

Bărbatul de 54 de ani va rămâne în continuare sub supravegherea atentă a medicilor de la clinica de psihiatrie.