Un motociclist şi un pieton au murit într-un accident, în Constanţa VIDEO

Un accident cumplit a avut loc pe drumul ce leagă staţiunea Mamaia de Năvodari. Un motociclist a lovit în plin un bărbat care traversa strada regulamentar, pe trecerea de pietoni. Atât pietonul, cât şi motociclistul au murit în urma impactului.

30 aug. 2013, 05:24
Un motociclist şi un pieton au murit într-un accident, în Constanţa VIDEO

Bărbatul care a fost lovit de motociclist avea 62 de ani, potrivit România TV.

Martorii spun că motociclistul conducea cu viteză foarte mare. „În faţa noastră, la un moment dat a apărut un pieton, apoi un motociclist care l-a luat în plin. L-a aruncat în sus. Am văzut cum se duce. Ne-am oprit. Ne-am speriat. Pietonul după cinci minute a decedat. Până am sunat noi la 112… Se afla pe trecere, i-a rămas lanterna acolo pe trecere”, a spus un martor la accident.

Motociclistul a fost preluat de o Salvare şi dus la Spitalul de Urgenţe din Constanţa. A murit însă în timp ce medicii încercau să îl resusciteze.

„Am constat că un motociclist care cicrucla dinspre Mamaia spre Năvodari a surprins şi accidentat un pieton care traversa regulamentar, pe marcaj”, a declarat Luigi Popescu, Poliţia Rutieră Constanţa.

Din primele cercetări, poliţiştii spun că nu au găsit urme de frânare.

Bărbatul care a fost lovit de motociclist era paznicul unui local din staţiune Mamaia şi se ducea la serviciu atunci când a fost lovit.