Un MODEL şi-a pus viitorul SOŢ să semneze un contract ciudat: Vrea TREI partide de SEX pe săptămână

Joanna Krupa, una dintre cele mai sexy femei din America, vrea să îşi oblige viitorul soţ să semneze un contract prenupţia ciudat. Ea nu vrea banii bărbatului, dar vrea să îl oblige să facă sex de cel puţin trei ore pe săptămână, modelul având un apetit sexual ieşit din comun.

04 apr. 2013, 18:59

Tânăra de 33 de ani, gazdă a unui reality show american, vrea să îşi oblige viitorul soţ la o acţiune legală fără precendent. Ea îşi ia o măsură de precauţie că viaţa lor sexuală nu va avea de suferit după căsătorie, potrivit The Sun.

Citeşte şi CAMPANIE SCÂRBOASĂ: Cum a pozat una din cele mai sexy femei ale lumii FOTO

Cu toate că pare unul dintre cei mai norocoşi bărbaţi din lume, viitorul soţ al frumoasei blonde spune că nu are destul timp pentru a-şi satisface iubita în dormitor.

Citeşte şi Modelul Joanna Krupa, într-o bluză tranparentă şi fără sutien, la restaurant FOTO

„Joanna este o maşină. Are un apetit sexual imens. Ea vrea un contract prenupţial care să aibă o clauză potrivit căreia vom face sex de trei ori pe săptămână. Nu vreau să mint că facem sex în fiecare zi. Eu lucrez mult, ea lucrează mult şi călătoreşte tot timpul. Nu există un cuplu care să aibă o viaţă sexuală perfectă după atâţia ani, noi suntem împreună de şase. Poţi să mânânci cele mai bune paste din lume în fiecare zi, dar trebuie să le schimbi sosul, să le condimentezi, altfel vor rămâne aceleaşi paste”, a declarat Romain Zago, logodnicul femeii, în cursuul zieli de miercuri.

Citeşte şi Modelul Joanna Krupa, într-o bluză tranparentă şi fără sutien, la restaurant FOTO

În trecut, Joanna s-a plâns că nu primeşte destulă atenţie din partea logodnicului care este patronul unui club de noapte din Miami.

„Ai crede că stăm în dormitor zi şi noapte, dar nu. Nu ştiu care este problema. Cred că munceşte prea mult şi este stresat”, a spus femeia vizibil deranjată.