Un măgar a ajutat la prinderea a trei hoţi, alertând poliţia VIDEO

Trei infractori au încercat să spargă un magazin, dar au trebuit să fugă cu mâna goală. Măgarul cu care voiau să transporte marfa a început să urle în timp ce i se puneau toate bunurile furate în spate.

21 ian. 2013, 18:49
Un măgar a ajutat la prinderea a trei hoţi, alertând poliţia VIDEO

Trei hoţi din Columbia au avut proasta inspiraţie de a jefui un magazin alimentar. După ce au golit rafturile, au vrut să folosească un măgar pentru a transporta prada. În timp ce încărcau produsele pe spatele animalului, acesta a început să facă zgomot şi nu a mai vrut să se mişte. Sunetele lui au alertat poliţia şi au ajutat la capturarea infractorilor.

Incidentul a avut loc într-un mic orăşel din Columbia, Juan de Acosta, în timpul nopţii. Hoţii au furat rom, ulei, orez şi conserve de peşte. Animalul, pe nume Xavi, a trebuit să petreacă 12 ore în secţia de poliţie, în aşteptarea proprietarului care  a venit să îl ia acasă.

„Au intrat prin acoperiş ca să mă jefuiască. Mi-au furat mai multe sticle de rom, orez, ulei, mi-au luat tot”, a declarat Fabrio Orozco, proprietarul magazinului pentru New York Daily News.

Toate produsele furate au fost returante magazinului, iar ce trei hoţi au fost arestaţi.