Un luptător britanic şochează: M-am culcat cu bărbaţi, dar sunt heterosexual

Luptătorul britanic Alex reid, care a fost căsătorit cu Katie Price, a recunoscut că s-a culcat în trecut atât cu bărbaţi cât şi cu prostituate.

RomaniaTV.net
20 nov. 2012, 14:00
Un luptător britanic şochează: M-am culcat cu bărbaţi, dar sunt heterosexual

Alex Reid este unul dintre cei mai cunoscuţi luptători din Marea Britanie, cu o carieră impresionantă în MMA şi kickboxing. Şi-a sporit celebritatea prin căsătoria cu Katie Price şi mai apoi prin câştigarea show-ului Celebrity Big Brother, iar acum a aruncat din nou în aer Anglia, prin dezvăluirile pe care le-a făcut.

Acuzat de fosta sa iubită, Chantelle, că a înşelat-o cu bărbaţi şi cu prostituate, Alex Reid s-a confesat publicaţiei Now Magazine. Da, s-a culcat şi cu bărbaţi şi cu prostituate, însă înainte de a o cunoaşte pe Chantelle şi susţine că i-a spus ei despre aceste lucruri. „Nu am un comportament deviant, sunt un om bun. Chantelles m-a acuzat public că am înşelat-o atât cu bărbaţi, cât şi cu femei. Ea ştia totul despre mine, aşa că nu are sens ceea ce spune. M-am descris odată ca un om care încearcă totul în materie de sex. Dar am spus şi că sunt heterosexual, căruia îi plac puţin perversităţile„, a declarat Alex Reid.

Eram mai tânăr şi am experimentat şi sexul cu bărbaţi. Sunt foarte eliberat sexual şi deschis. Dar Chantelle ştia asta înainte de a fi împreună. I-am spus că am experimentat sexual cu tot felul de ciudăţenii şi lucruri minunate şi am încercat practic orice. M-am culcat şi cu prostituate, dar cu mult timp înainte. Mulţi bărbaţi fac asta„, a spus Alex Reid, care a adăugat că s-a folosit şi de jucătorii sexuale.