Un lider PSD acuză „complicitatea criminală între românul şmecher şi ticălos şi ungurul ipocrit”

Declaraţie-şoc a preşedintelui PSD Botoşani, Gheorghe Marcu. Liderul filialei social-democrate a spus că rezultatul referendumului este determinat de "românul şmecher şi ticălos", împreună cu "ungurul ipocrit". Social-democratul şi-a arătat dezamăgirea faţă de prezenţa la vot, relatează România TV.

RomaniaTV.net
30 iul. 2012, 10:49
Un lider PSD acuză „complicitatea criminală între românul şmecher şi ticălos şi ungurul ipocrit”

Constatăm că drama României şi a românilor s-a materializat prin complicitatea criminală între românul şmecher, dar ticălos, împreună cu ungurul ipocrit, împotriva românului cinstit şi onest. Am constatat că noţiuni ca demnitate şi onoare sunt străine pentru preşedintele Traian Băsescu. Cred că cuvântul cel mai potrivit pentru domnia sa este laşitate„, a declarat Gheorghe Marc. 

Rezultate Referendum 2012 – Demitere Traian Băsescu. Biroul Electoral Central (BEC) a oferit luni primele rezultate parţiale ale referendumului pentru demiterea lui Traian Băsescu. Potrivit datelor prezentate de BEC, 46,13% dintre românii cu drept de vot au participat duminică la scrutin, după centralizarea voturilor din 97,52% din secţiile de votare. Pentru ca referendumul să fie validat, 50% plus unu dintre alegători trebuie să participe la scrutin. Dintre cei care s-au prezentat la urne, 87,55% au votat PENTRU demiterea lui Traian Băsescu.