Un jurnalist din Dâmboviţa, suspectat că a şantajat mai mulţi primari

Redactorul şef de la dambovitanews.ro, Mircea Bogdan Simion, este suspectat că a şantajat mai mulţi primari din Dâmboviţa, cărora le-ar fi cerut să încheie contracte de publicitate, pentru a nu publica articole compromiţătoare despre ei, au declarat miercuri, surse din Poliţie.

RomaniaTV.net
19 iun. 2013, 06:19
Un jurnalist din Dâmboviţa, suspectat că a şantajat mai mulţi primari

Poliţiştii Direcţiei de Investigaţii Criminale din Inspectoratul General al Poliţiei Române (IGPR) fac miercuri dimineaţă percheziţii la reşedinţa şi domiciliul lui Simion, potrivit Mediafax.

„Suspectul ar fi contactat mai mulţi primari din judeţul Dâmboviţa, cărora le-ar fi propus să încheie contracte de publicitate. Întrucât aceştia ar fi refuzat, suspectul ar fi publicat mai multe articole denigratoare, cu scopul de a-i determina să încheie respectivele contracte. Ulterior, pentru a evita publicarea altor astfel de articole, o parte dintre părţile vătămate ar fi fost de acord să încheie contractele de publicitate, astfel articolele denigratoare ar fi fost înlocuite cu unele pozitive”, potrivit unui comunicat emis de poliţie.

După percheziţii, Mircea Bogdan Simion ar urma să fie dus la sediul Direcţiei de Investigaţii Criminale din IGPR, pentru audieri.