Un hunedorean a făcut o petiţie prin care cere să o vadă pe EBA mireasă VIDEO

Angajaţii din prefecturi primesc zilnic tot felul de cereri ciudate. Credeau că nimic nu-i mai poate surprinde. O solicitare venită din partea unui tânăr din Hunedoara, care s-a prezentat drept prinţul William Ferdinand, i-a lăsat pur şi simplu fără cuvinte. El vrea costum, asigurarea transportului şi cazarea la un hotel din Capitală pentru a putea participa la nunta Elenei Băsescu.

RomaniaTV.net
31 aug. 2012, 20:30
Un hunedorean a făcut o petiţie prin care cere să o vadă pe EBA mireasă VIDEO

Costum negru, cămaşă albă şi cravată asortată, pantofi negri, ciorapi şi lenjerie de corp, sunt lucrurile pe care le cere un bărbat de 40 de ani din Deva care se prezintă drept prinţul Ferdinand. El susţine că este unul dintre cei 600 de invitaţi la nunta mezinei preşedintelui Băsescu. Cererile lui nu s-au oprit la garderobă. Acesta a mai solicitat un mijloc de transport şi cazare la un hotel din Bucureşti.

Oricât de ciudată ar fi cererea, angajaţii prefecturii nu pot refuza înregistrarea ei.

N-am putut să refuzăm dreptul de înregistrare a acestei petiţii, pentru că acest drept nu poate fi îngrădit„, a declarat Dan Terteci, director cabinet Prefectură Hunedoara.

Petiţia prinţului Ferdinand nu este singura care le dă de lucru funcţionarilor publici. Zeci de asemenea cereri, amuzante, dar imposibil de satisfăcut, ajung lunar la sediul Prefecturii.

A venit odată o persoană să ne spună că fiul său nu merge să muncească şi să-i dăm o sumă de bani să-i dea fiului, să poată trăi. Alţii ne spun că sunt urmăriţi de extratereştri„, a adăugat Dan Terteci.

Bărbatul care vrea să participe la nunta Elenei Băsescu a mai cerut şi un bilet de avion spre Berlin, acolo unde spune că este aşteptat la o recepţie dată de Angela Merkel. Potrivit legii, funcţionarii publici sunt obligaţi să răspundă tuturor solicitărilor în termen de maxim 30 de zile.