Un embolism pulmonar a dus la moartea tinerei care şi-a făcut o operaţie de mărire a sânilor

Cauza morţii tinerei care şi-a făcut o operaţie de mărire a sânilor a fost o embolie pulmonară, potrivit rezultatelor necropsiei.

RomaniaTV.net
03 feb. 2013, 14:21
Un embolism pulmonar a dus la moartea tinerei care şi-a făcut o operaţie de mărire a sânilor

Medicii legişti au concluzionat că ieşeanca a murit din cauta unei tromboembolie pulmonară. Legiştii afirmă că în zilele următoare vor realiza şi o analiză toxicologică şi una histopatologică, potrivit adevărul.ro.

Embolismul pulmonar reprezinta obstructia unei artere pulmonare. Odata ce artera este obstruata, de obicei de unul sau mai multi emboli, nivelul de oxigen din sange scade iar presiunea pulmonara creste.

La scurt timp după decesul tinerei, Colegiul Medicilor din Iaşi s-a autosesizat, preşedintele instituţiei calificând cazul drept „bizar” şi „ciudat”.

Belgian Tanase, fratele temutului interlop Cosmos Tanase, este soţul femeii de 28 de ani care a decedat sâmbătă dimineaţa după cea de-a treia operaţie la sâni. Fratele „prinţului ţiganilor”, aşa cum era supranumit Cosmos Tanase, are împreună cu partenera sa 6 copii.

Belgian Tanase, zis „Rata”, a fugit din România în urmă cu mai mulţi ani după ce a fost condamnat la patru ani de închisoare, fiind dat şi în urmărire generală.