Un deputat PSD îl ameninţă pe MRU: „Va avea soarta lui Aldo Moro” VIDEO

Ameninţări cu moartea la adresa premierului lansate de un deputat PSD din Bârlad. Adrian Solomon i-a transmis public lui Mihai Răzvan Ungureanu că va avea soarta premierului italian, Aldo Moro, dacă va ajunge în Bârlad şi nu va trece pe la Primărie, ca să afle problemele localnicilor. Aldo Moro a fost răpit şi ucis în Italia, în anii 70.

RomaniaTV.net
23 apr. 2012, 12:08
Un deputat PSD îl ameninţă pe MRU: „Va avea soarta lui Aldo Moro” VIDEO

Se aude că domnul Mihai Răzvan Ungureanu ar vrea să vină pe 1 Mai la IRB. Eu îi transmit public, că sigur are urechi care s-audă, că dacă are nesimţirea, că tupeu are cât cuprinde, să vină în Bârlad şi să nu anunţe autorităţile, să nu oprească la primărie să afle ce-i doare pe bârlădeni de la primarul municipiului Bârlad, va avea nu soarta lui Tăriceanu, ci soarta lui Aldo Moro. Şi asta nu-i o ameninţare, e o asigurare, domnule prim-ministru. Să vii tu în Bârlad şi să nu te opreşti pe la primărie, să n-ai bunul simţ să suni la primărie înainte că vii…„, a declarat Adrian Solomon.

Într-o intervenţie telefonică la România TV, Solomon a declarat că nu a fost vorba de o ameninţare la adresa primului-ministru, ci de folosirea unei expresii care circulă prin zona Bârladului pentru a-i descrie pe cei ce duc o viaţă grea. „Când am fost viceprimar la Bârlad, veneau oameni şi îmi spuneau: ‘Ajutaţi-mă, domnule, că am viaţa lui Aldo Moro’ (…) Vreau să-l asigur pe primul-ministru că nu am făcut referire la persoana istorică Aldo Moro, ci am plasat într-un context neadecvat o vorbă populară”, a spus deputatul.

Însă acesta susţine că nu are motive pentru care să-şi ceară scuze precizând că bârlădenii au toate motivele să ceară ca Ungureanu să discute cu ei problemele comunităţii. „Pentru ce să îmi cer scuz? Afirmaţiile rămân valabile„, a mai spus Adrian Solomon.