Un cunoscut RAPPER american, VIOLAT în faţa a 700 de oameni: O fană i-a făcut SEX ORAL pe scenă FOTO

Un cunoscut rapper american a ajuns în mijlocul unui scandal, după ce au apărut zvonuri că o fană l-a violat pe scenă, făcându-i sex oral, chiar în timpul concertului, în faţa a 700 de oameni. Ulterior, pe internet au început să apară fotografii ale incidentului, alături de declaraţii ale fanilor care au fost prezenţi la concertul bărbatului.

03 mai 2013, 12:40

Danny Brown, unul dintre cei mai cunoscuţi rapperi din Detroit, a avut parte de o primire mai ciudată în timpul unui concert avut în oraşul Minneapolis, după ce artistul a invitat mai multe femei pe scenă alături de el. Cu toate acestea, una dintre tinere a vrut să îi lase o amintire artistului, recurgând la o partidă de sex oral, fără consimţământului bărbatului, care s-a considerat „violat”, potrivit NY Daily News.

Citeşte şi Rapperul Chris Kelly, de la Kriss Kross, a murit la 34 de ani

După incident, el a postat pe Twitter un mesaj potrivit căruia în timpul actului sexual nu a uitat versurile şi a continuat să cânte, dar ulterior a şters postare, declarând că sunt doar zvonuri şi nu s-a întâmplaat nimic indecent în timpul concertului. Cu toate acestea, fotografiile şi declaraţiile fanilor au scos la iveală adevărul.


„Eram chiar în spatele fetei şi am văzut totul. Eram în primul rând şi toată noaptea Danny invita fetele să îi atingă penisul prin pantaloni.  Apoi o fată din faţa mea a început să îi arate sânii, iar el s-a dus şi i-a pipăit. Dintr-o dată, a venit în faţa lui, i-a ridicat tricoul şi a început să îi facă sex oral. Eu eram în spate ei şi am fost tot timpul împinsă de mulţimea care se agita. A fost oribil”, a declarat o fană dezgustată de întregul incident.

Citeşte şi Scenă incredibilă, filmată în metrou. GESTUL unei tinere a ŞOCAT călătorii VIDEO

Citeşte şi Noua casnică de la MasterChef a debutat în filme mimând sexul oral VIDEO

Bărbatul de 32 de ani a negat incidentul, fiind apărat de una dintre vedetele cu care se afla pe scenă care a declarat că Danny a fost violat de o fană. Astfel de practici sunt frecvente în lumea muzicii, numeroase fane ajungând să îşi arate sânii vedetelor preferate. Cu toate acestea, unele ajung să ofere mult mai mult celor pe care îi simpatizează.