Un cunoscut FOTBALIST şi-a făcut un tatuaj PENIBIL, chiar pe FAŢĂ FOTO

Un fost atacatant al clubului de fotbal Newcastle şi-a făcut un nou tatuaj în timp ce se află în căutarea unei noi echipe. Cu toate acestea, el şi-a surprins fanii, după ce a ales ca să aibă numele său pe faţă pentru tot restul vieţii sale.

28 iul. 2013, 10:36

Nile Ranger, un atacant în vârstă de 22 de ani, a postat pe contul său fotografia ultimului său tatuaj. Astfel, fotbalistul a ales să îşi scrie numele deasupra ochiului, declarând că îl adoră şi are o semnificaţie puternică, potrivit The Sun

Citeşte şi Şi-a făcut bunicii să PLÂNGĂ de EMOŢIE. Vezi gestul care a uimit INTERNETUL

Bărbatul a părăsit echipa Newcastle la finalul sezonului trecut ca jucător liber de contract şi se află în căutarea unui nou club. Cu toate acestea, viaţa sportivului este foarte controversată, el a fost condamnat la 12 luni de muncă în folosul comunităţii, după ce şi-a tras iubita de păr în timpul ce se certau pe stradă, iar luna trecută a fost acuzat de viol.

Citeşte şi Descoperă METODA INEDITĂ prin care poţi corecta un tatuaj cu greşeli gramaticale FOTO

De asemenea, Ranger este un fan înfocat al reţelelor sociale, după ce a postat pe Twitter o imagine cu numele său scris din bancnote de 20 de lire. Acesta nu este primul tatuaj al tânărului, el mai având o faţă zâmbitoare pe interiorul buzei.