Un cunoscut FOTBALIST italian vrea să îşi facă statuie. Vezi cum ar putea arăta

Mario Balotelli, fost jucător al echipei Manchester City, vrea să îşi facă o statuie în mărime naturală. Artistul va încerca să imortalizeze un moment important din cariera fotbalistului.

28 feb. 2013, 10:50

Actualul jucător al echipei Ac Milan are planuri mari de la întoarcerea sa în Italia. Cunoscut pentru excentritate de care dă dovadă, el a comandat unui sculptor local o statuie în mărime naturală, pe care o va afişa în propria lui casă.

Citeşte şi Incredibilul Balotelli: Ca să nu se rătăcească, a plătit un taxi să meargă în faţa sa

„Am primit comisionul, dar nu am discutat cu Balotelli, momentan mă inspir din fotografii. Am prezentat câteva desene, dar el vrea să fie imortalizat într-o poziţie în care marchează un gol, care să îi pună în evidenţă muşchii şi expresia de sfidare. L-am imaginat ca fiind un atlet din Roma antică şi statuia va fi o mixtură între clasic şi modern. Ea va fi turnată în platină şi bronz colorat, iar pentru ochi se vor folosi pietre preţioase”, a declarat Livio Scarpella pentru The Sun.

Citeşte şi Balotelli îşi face de cap la Milan. S-a dat de gol că fumează şi se bate cu colegii

Potrivit publicaţiei britanice, statuia l-ar putea importaliza pe fotbalistul italian în momentul în care a marcat un gol împotriva Germaniei la Campionatul European din 2012.