Un copil de 6 ani, incendiat cu benzină la Vaslui

Un copil de 6 ani din Vaslui a fost incendiat, vineri, cu benzină. Băiatul se juca cu fratele lui, informează România TV. Micuţul a fost dus cu un elicopter SMURD la Spitalul de Arşi din Bucureşti.

RomaniaTV.net
14 sept. 2012, 11:41
Un copil de 6 ani, incendiat cu benzină la Vaslui

Mama micuţilor i-a lăsat pe cei doi singuri în curte, iar ea s-a dus după apă. A lipsit doar câteva minute, suficient cât să se producă tragedia. Copiii s-au stropit cu benzină şi apoi unul dintre ei i-a dat foc celuilalt.

Mama a auzit ţipetele copiilor şi şi-a văzut băiatul arzând ca o torţă. Imediat a sunat la Ambulanţă, iar copilul a fost dus la Spitalul de Urgenţă din Vaslui. Micuţul a fost stabilizat, însă a suferit arsuri pe 30% din suprafaţa corpului, fiindu-i afectate braţele, pieptul şi coapsele.

Un elicopter SMURD de la Târgu-Mureş s-a deplasat la Vaslui pentru a-l prelua şi a-l transfera pe copil la Spitalul de Arşi din Bucureşti.

Familia mai are acasă şase copii. Reprezentanţii Protecţiei Copilului au demarat o anchetă în acest caz pentru a stabili dacă micuţii sunt sau nu în situaţie de risc.