Un copil de 10 ani a decedat după ce un zid s-a prăbuşit peste el

Un copil de 10 ani din Brăila a decedat după ce un zid s-a prăbuşit peste el, potrivit informaţiilor furnizate luni de purtătorul de cuvânt al IPJ Brăila, inspector Jenel Şogor.

20 mai 2013, 11:54
Un copil de 10 ani a decedat după ce un zid s-a prăbuşit peste el

Dispecerul IPJ Brăila a fost sesizat telefonic, prin apelul de urgenţă 112, cu privire la faptul că, în curtea interioară a blocului în care locuieşte, un zid din BCA, construit între peretele unui bloc şi un garaj din tablă, a căzut peste un copil, care, în urma evenimentului, se află în stare de inconştienţă, informează Agerpres.

După ce a fost transportat la Secţia UPU a Spitalului Judeţean de Urgenţă Brăila, băiatul de 10 ani a decedat.

Cercetările au fost preluate de judiciarişti din cadrul Biroului de Investigaţii Criminale, care au stabilit că, în timp ce se juca nesupravegheat în locul amintit, băiatul s-a urcat pe un zid cu înălţimea de circa 2 metri şi lăţimea de 1,60 metri, care, din cauza rezistenţei scăzute, a cedat, iar mai multe bucăţi de BCA au căzut peste copil.

Acesta a fost transportat de urgenţă la spital, unde, câteva ore mai târziu, s-a constatat decesul. Poliţiştii au mai stabilit că respectivul zid a fost construit în urmă cu aproximativ 20 de ani, de către un brăilean care în prezent este decedat.