Un copil a fost luat cu ambulanţa după ce a fost bătut CRUNT de tatăl său

Un băiat în vârstă de 12 ani din comuna vasluiană Ivăneşti a ajuns, joi, la Spitalul Judeţean de Urgenţă cu politraumatisme şi răni în zona feţei, după ce a fost bătut de tatăl său.

03 mai 2013, 16:40
Un copil a fost luat cu ambulanţa după ce a fost bătut CRUNT de tatăl său

Tatăl băiatului a solicitat o ambulanţă pentru un copil mai mic, în vârstă de doi ani, care avea febră. La faţa locului echipajul medical a constat că băiatul în vârstă de 12 ani prezintă urme de violenţă şi a decis preluarea acestuia, relatează Agerpres.

Când am ajuns la caz am preluat copilul în vârstă de doi ani şi pe mama acestuia pentru a-i transporta la spital, dar am observat că băiatul mai mare are vânătăi în zona feţei şi am decis să-l ducem şi pe acesta la Vaslui, pentru îngrijiri medicale. Aşa cum procedăm în astfel de cazuri vom sesiza reprezentanţii Direcţiei Generale de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului, care vor lua măsuri”, a declarat medicul Dan Ungureanu din cadrul SAJ Vaslui.

Mama copiilor, Elena Vârlan, a povestit că băiatul de 12 ani a fost bătut cu palmele şi picioarele de tatăl care a venit acasă în stare de ebrietate, copilul dormind în noaptea de miercuri spre joi pe un câmp din sat, de frica tatălui violent.

Femeia a precizat, totodată, că este, la rândul său, victima violenţelor soţului.