Un constănţean prins beat la volan a muşcat de mână un poliţist VIDEO

Un bărbat din Constanţa a fost prins aseară de poliţiştii bucureşteni după ce nu a oprit la culoarea roşie a semaforului. În acel moment, bărbatul a devenit foarte violent, a spart un geam al maşinii de poliţie şi a muşcat de mână un agent.

RomaniaTV.net
08 aug. 2013, 05:43
Un constănţean prins beat la volan a muşcat de mână un poliţist VIDEO

Bărbatul de 39 de ani a trecut cu maşina pe culoarea roşie a semaforului în apropiere de Piaţa Victoriei. Poliţiştii au reuşit să îl oprească şi l-au verificat cu aparatul alcool test. Rezultatul a arătat o valoare de 0,73.

„Cum ma, daca te ia de pe strada fara sa faci nimic, dar e ok sa conduceti beat? Am baut o bere, doar o bere? da, esti multumit ma?”, a strigat constănţenul.

„In momentul in care acesta a fost instiintat ca va fi condus la sediul inml pt recoltarea probelor biologice, a incercat sa fuga, motiv pentru care politistii rutieri l-au imobilizat si incatusat. A devenit foarte agresiv atat verbal cat si fizic”, a precizat Vasile Apostol, de la Brigada Rutieră Bucureşti.

Le sediul INML, bărbatul a devenit agresiv şi cu jurnaliştii.

Pe numele bărbatului se va întocmi un dosar de cercetare penală pentru refuzul recoltării de probe biologice, distrugere de bunuri şi urmează să se stabilescă dacă va fi cercetat penal şi pentru ultraj contra bunurilor moravuri.