Un cerşetor a fost recompensat REGEŞTE pentru o faptă bună VIDEO

Un cerşetor din Kansas, care a înapoiat un inel cu diamant primit din greşeală, are şansa unui nou început în viaţă. El a primit o recompensă de peste 140.000 de dolari, iar suma ar putea creşte, după ce cuplul care a pierdut inelul a organizat o campanie pentru ajutorarea bărbatului, potrivit România TV.

27 feb. 2013, 09:11
Un cerşetor a fost recompensat REGEŞTE pentru o faptă bună VIDEO

Cerşetorul s-a trezit la începutul acestei luni cu un inel de logodnă în paharul de mărunţiş. O femeie îl scăpase din greşeală, atunci când i-a dat câţiva bănuţi. După ce a dat realizat ceea ce a făcut, femeia s-a întors, iar bărbatul fără adăpost a înapoiat imediat bijuteria.

Impresionat de gest, soţul femeii a spus povestea tuturor posturilor de televiziune din America, reuşind să promoveze situaţia bărbatului. Mai mult, el a deschis un cont în care oamenii pot dona bani pentru cerşetorul cu o inimă bună. Până acum, peste 6.200 de persoane au donat bani, fiind strânşi 146.000 de dolari, iar demersul va continua încă 80 de zile.

Citeşte şi TRANSFORMARE TOTALĂ: Vezi cum ARATĂ cerşetorul care a devenit VEDETĂ radio

În acest mod, familia care a pierdut inelul cu diamant speră să îl ajute pe Billy Ray Harris, cerşetorul care le-a arătat americanilor că bunătatea oamenilor nu ţine cont de statutul social.

Citeşte şi: Gestul emoţionant care a făcut înconjurul internetului