Un cangur indecent: Australienii au cenzurat fotografia unui animal „neruşinat” FOTO

Tourism Australia a provocat indignare după ce a postat pe Facebook fotografia unui cangur... cenzurat. În imagine apăreau şi organele genitale ale animalului, care au fost, însă, acoperite.

20 aug. 2013, 16:09
Un cangur indecent: Australienii au cenzurat fotografia unui animal „neruşinat” FOTO

Cei mai mulţi oameni au fost furioşi că imaginea a fost cenzurată, deşi a fost destul de clar că era o glumă. Tourism Australia a postat fotografia cangurului Big Baz pe pagina sa de Facebook, ce îl înfăţişează relaxat pe iarba din parcul Featherdale Wildlfe. „Mă bucur de o după amiază leneşă la Featherdale Wildlife Park *Cenzurat pentru Facebook”, scrie în descrierea imaginii. Cei mai mulţi oameni nu s-au amuzat, însă.

„Este ridicol că organele reproductive ale unui animal sunt acoperite. Ce perverşi sunt de consideră asta sexual”, a scris o femeie drept răspuns la imagine.

„Toţi cei care ne cunosc pagina de Facebook ştiu că ne distrăm cu mesajele noastre şi atunci când Featherdale Wildlife Park ne-a trimis imaginea asta nebună, nu am rezistat să nu le-o arătăm şi fanilor în toată gloria. Sau aproape toată”, a declarat purtătorul de cuvânt al Tourism Australia.