Un candidat USL la funcţia de primar a fost bătut şi lăsat inconştient în stradă VIDEO

Nu a început campania electorală, a început în schimb bătălia între candidaţi. Într-o localitate din Prahova, candidatul USL la functia de primar a fost bătut şi lăsat inconştient în stradă de mai mulţi indivizi care s-au făcut apoi nevăzuţi. În Galaţi, cortul în care un candidat independent strângea semnături a fost vandalizat, iar voluntarii care îl ajutau au fost ameninţaţi de suporterii echipei locale de fotbal.

RomaniaTV.net
08 mai 2012, 06:56
Un candidat USL la funcţia de primar a fost bătut şi lăsat inconştient în stradă VIDEO

În localitatea Podenii Noi din Prahova, candidatul USL la funcţia de primar a fost bătut măr de trei bărbaţi. Totul s-a întâmplat în incinta unei balastiere. Indivizii veniseră să se intereseze de preţuri.

„Am picat jos. Mi-am apărat faţa. Când am picat jos, cel cu mâna în ghips mi-a dat 2-3 şuturi în faţă. Mi-a spart buza. Au zis uite primărie, na primărie”, a declarat Mihai Alionte, candidatul la primăria din Podenii Noi.

Bărbatul a fost găsit inconştient de fratele său şi dus la spital. Va avea nevoie de câteva zile de spitalizare până se va recupera. El a depus deja plângere la poliţie.

Mihai Alionte a fost viceprimarul localităţii Podenii Noi în perioada 2008-2009. El bănuieşte că a fost bătut la ordinul unuia dintre adversarii săi politici, actualul primar.

Şi la Galaţi, un candidat independent la primăria oraşului a avut parte de un incident neplăcut. Un grup de 12 suporteri ai Clubului de Fotbal Oţelul a distrus cortul în care strângea semnături pentru candidatură. Unul dintre voluntari a sunat imediat la 112.

„Au distrus cortul, nu am mai avut ce să facem cu el. Au vrut să sară la noi la bătaie, dar nişte trecători i-au oprit”, a spus voluntarul Marius Culache.

Poliţia a reţinut, luni seară, doi dintre huligani. Aceştia au fost amendaţi cu câte 200 de lei.