Un BUNIC PERVERS, la un pas de a fi LINŞAT de părinţii minorelor pe care le-a abuzat sexual VIDEO

Scandal monstru la Postul de Poliţie Dragomireşti! Părinţii a şase fetiţe abuzate sexual de un bărbat au fost la un pas să-l linşeze pe acesta, chiar de faţă cu oamenii legii. L-au lovit, l-au înjurat şi a fost scăpat cu greu de forţele de ordine din ghearele oamenilor revoltaţi, potrivit exclusivdb.ro.

RomaniaTV.net
30 aug. 2012, 11:31
Un BUNIC PERVERS, la un pas de a fi LINŞAT de părinţii minorelor pe care le-a abuzat sexual VIDEO

Bărbatul, în vârstă de 56 de ani, a fost reţinut, joi, fiind acuzat că a violat şase fetiţe, dintre care patru îi sunt nepoate.

Sunt două fetiţe de 12 şi 14 ani, care sunt vecine cu suspectul, în localitatea Corneşti şi patru fetiţe din satul Dragăeşti-Pământeni, comuna Măneşti, judeţul Dâmboviţa care sunt nepoatele acestuia. În perioada iunie-august, nepoatele au stat la bunici la Corneşti, iar acum câteva zile părinţii acestora au reclamat că bunicul le-a agresat sexual. Cercetările au stabilit că bărbatul de 56 de ani a abuzat sexual cele şase fete. Acesta a fost dus la audieri, iar poliţiştii au probat faptele comise de acesta asupra fetiţelor. Este acuzat de viol şi corupţie sexuală, a fost reţinut şi va fi prezentat procurorilor cu propunere de arestare preventivă”, a declarat purtătorul de cuvânt al Poliţiei Judeţene Dâmboviţa, agent Raluca Florescu, potrivit Mediafax.

Bărbatul de 56 de ani a fost reţinut pentru viol şi corupţie sexuală.

Joi, părinţii celor şase fetiţe au venit la postul de poliţie din comuna Dragomireşti, unde agresorul era audiat. La ieşirea din sediul Poliţiei, părinţii copilelor au început să-l lovească cu pumnii şi cu picioarele şi să-l înjure pe agresor, fiind nevoie de intervenţia oamenilor legii.

Este un nenorocit, nu merită să mai stea cu noi. A violat şase fetiţe, iar patru îi sunt nepoate. Unuia ca ăsta îi trebuie închisoarea pe viaţă, nu ar mai trebui să vadă libertatea. L-au scăpat poliţiştii, altfel îl băteam de îi mergeau fulgii„, a declarat părintele unei fetiţe.

Bărbatul a fost supus şi testului poligraf pe care l-a picat, la toate întrebările aparatul arătând că acesta ascunde adevărul.

Poliţiştii au găsit şi oracolul uneia dintre fetiţe, unde aceasta a scris că a fost martora unei scene de viol dintre suspect şi o altă minoră.

Bărbatul a fost dus în arestul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Dâmboviţa, urmând ca în cursul zilei de joi să fie prezentat magistraţilor Tribunalului Dâmboviţa cu propunerea de arestare preventivă.