Un bebeluş gigant a venit pe lume în China. Vezi cât a cântărit la naştere

O chinezoaică a născut un bebeluş gigant, ceea ce a creat un adevărat pelerinaj la uşa salonului său din maternitatea în care l-a adus pe lume. Evenimentul nu este tocmai neaşteptat, având în vedere că toţi membrii familiei micuţului sunt destul de mari.

RomaniaTV.net
22 apr. 2012, 12:38
Un bebeluş gigant a venit pe lume în China. Vezi cât a cântărit la naştere

O femeie din China a dus pe lume un bebeluş gigant, de 6,3 kg. Băiatul a fost născut prin cezariană, într-un spital din estul ţării.

Vestea s-a răspândit rapid prin oraş şi zeci de oameni au venit în salon, să vadă cu ochii lor copilul. Rudele nou-născutului nu au fost surprinse de dimensiunile lui, deoarece toţi membrii familiei sunt destul de mari.

Mama sa cântăreşte 110 kg şi toţi verişorii lui au avut peste 4 kg la naştere. Doctorii spun că bebeluşul e perfect sănătos dar, din cauza greutăţii, ar putea avea nevoie de îngrijiri speciale.

Totuşi, micuţul nu a reuşit să bată recordul de 7 kilograme stabilit la începutul lunii februarie. La nivel mondial, cel mai gras copil născut vreodată a venit pe lume în Ohio (SUA) şi a cântărit 10,8 kilograme.