Un bărbat suspectat că şi-a violat nepoata a fost reţinut

Un bărbat în vârstă de 45 de ani, suspectat că şi-a violat în mod repetat nepoata în vârstă de şase ani, a fost reţinut. Acesta urmează să fie prezentat, miercuri, Tribunalului Mureş cu propunere de arestare preventivă.

RomaniaTV.net
04 iul. 2012, 10:10
Un bărbat suspectat că şi-a violat nepoata a fost reţinut

Marţi, mama fetiţei s-a prezentat la sediul IJP Mureş, reclamând faptul că este posibil ca fiica ei, în vârstă de şase ani, să fi fost victima unui abuz sexual, suspect fiind unchiul minorei, un bărbat în vârstă de 45 de ani.

Cercetările au arătat că suspiciunile femeii erau întemeiate, bărbatul fiind reţinut pentru 24 ore. „În urma cercetărilor efectuate de către ofiţerii din cadrul Serviciului de Investigaţii Criminale, s-a stabilit că, în perioada mai-iunie 2012, minora a fost victima unei agresiuni sexuale în mod repetat, agresorul profitând de imposibilitatea victimei de a se apăra şi de a-şi exprima voinţa. Suspectul a fost reţinut pe o perioadă de 24 ore pentru viol în formă continuată”, se arată în comunicatul de presă transmis, miercuri, de Inspectoratul Judeţean de Poliţie Mureş.

Purtătorul de cuvânt al IJP Mureş, Livia Popa, nu a dorit să precizeze localitatea de domiciliu a persoanelor implicate, arătând doar că incidentul s-a petrecut în mediul rural.

Bărbatul urmează să fie prezentat, miercuri, Tribunalului Mureş cu propunere de arestare preventivă.