Un bărbat s-a urcat pe o macara, în Bucureşti, şi ameninţa că se sinucide

Alertă în capitală! Un bărbat a ameninţat că se aruncă de pe o macara. Poliţia şi pompierii ajunşi la faţa locului au încercat preţ de două ore să-l convingă pe tânăr să se dea jos. Într-un final, după multe ameninţări, bărbatul a coborât şi a fost transportat la spital pentru analize.

RomaniaTV.net
29 iun. 2013, 15:17
Un bărbat s-a urcat pe o macara, în Bucureşti, şi ameninţa că se sinucide

Bărbatul s-a urcat pe macaraua din zona Piaţa Presei în jurul orei 17 şi a ameninţat că, dacă nu vin poliţia şi televiziunea, se aruncă. La un moment dat, tânărul ţipa că cineva i-ar fi rupt mâna. La faţa locului au sosit mai multe echipaje de poliţie şi pompieri.

După mai bine de două ore de proteste şi ameninţări cu sinuciderea, bărbatul s-a dat jos de pe macara. El le-a spăus jurnaliştilor că protestează deoarece a fost lovit. Înainte de a se urca pe macara, tânărul a consumat băuturi alcoolice.

„Protest împotriva MAI care mă agresează şi m-a bătut azi noapte de m-a luat Salvarea si Smurd-ul (…) Am consumat băuturi alcoolice. Bere… un litru jumate”, a declarat bărbatul.

Potrivit poliţiei, bărbatul ar mai fi avut o tentativă de acest gen şi cu o seară în urmă. Acum, tânărul a fost dus la spital pentru analize.