Un bărbat „POSEDAT” a dispărut în munţi. Vezi BILETUL DE ADIO

Alertă în Munţii Bucegi, unde un bărbat este căutat de salvamontişti şi jandarmi montani. Asta după ce la Cota 2000, mai mulţi turişti au găsit un rucsac în care se afla biletul de adio al unui bărbat.

RomaniaTV.net
18 iun. 2012, 05:40
Un bărbat „POSEDAT” a dispărut în munţi. Vezi BILETUL DE ADIO

Deşi au un singur indiciu, 15 salvamontişti şi jandarmi montani au plecat în căutarea bărbatului care s-a semnat pe biletul de adio.

„Zona este destul de înclinată şi cu foarte multe vâlcele cu iarbă, pe care poţi să aluneci şi să cazi”, a spus Nae Cojanu, şeful Salvamont Sinaia.

În acţiunea de căutare, echipele de salvare au fost ajutate şi de câini. Însă, nu au reuşit să dea de urma celui despre care se bănuieşte că s-ar fi sinucis pe munte.

„După apelul la 112 am găsit un rucsac cu un bilet, în care o persoană spune că doreşte să se sinucidă. Am amplificat zonele de căutare. Dacă cineva cunoaşte persoană, să ne dea detalii şi să sune pe 112”, a declarat plutonier major Eugen Petroiu de la Postul de Jandarmi Montani Platoul Bucegi.

Îmi pare rău, dar nu pot explica ce mi se întâmplă decât că sunt posedat de draci şi nu am mai putut rezista„, aşa sună biletul de adio semnat Drăgan David.

Poliţiştii încearcă acum să stabilească cine este bărbatul şi din ce zonă provine. Căutările vor continua şi în următoarele zile.