Un bărbat din Vaslui, ucis cu mai multe lovituri de cuţit, la o terasă. Suspectul: amantul soţiei

Un bărbat în vârstă de 47 de ani a fost ucis cu mai multe lovituri de cuţit, duminică după-amiază, pe o terasă din localitatea vasluiană Vinderei, principalul suspect în acest caz fiind amantul soţiei victimei.

RomaniaTV.net
10 iun. 2012, 16:56
Un bărbat din Vaslui, ucis cu mai multe lovituri de cuţit, la o terasă. Suspectul: amantul soţiei

Potrivit primelor informaţii oferite de poliţiştii vasluieni, bărbatul a fost atacat cu un cuţit de către amantul soţiei sale în urma unei altercaţii izbucnite între cei doi pe terasa unui bar din localitatea vasluiană Vinderei.

Principalul suspect al crimei, un bărbat în vârstă de 47 de ani, se întorsese recent din străinătate, susţin anchetatorii, şi a avut mai conflicte cu victima înainte de crimă.

„Suspectul principal în acest caz este amantul soţiei celui ucis. La faţa locului s-a deplasat un echipaj de poliţişti, care vor face cercetări în acest caz sub coordonarea procurorului criminalist. Pe baza probelor existente şi a declaraţiilor martorilor, se vor stabili împrejurările în care a avut loc evenimentul”, a declarat, duminică, pentru corespondentul Mediafax purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Vaslui, Mihaela Ştraub.

În urma unui apel la numărul de urgenţă 112, la barul din Vinderei unde a avut loc tragedia s-a deplasat o ambulanţă, medicii nemaiputând face nimic pentru salvare bărbatului de 47 de ani, victima fiind decedată în momentul în care echipajul medical a ajuns la locul solicitării.