Un bărbat din Vaslui, găsit mort într-o baltă de sânge

Un bărbat în vârstă de 42 de ani, din localitatea vasluiană Chirceşti, a fost găsit mort, în condiţii suspecte, pe marginea unei râpe, pantalonii cu care era îmbrăcat fiind plini de sânge de la o rană descoperită ulterior de anchetatori în zona inghinală.

RomaniaTV.net
15 mai 2012, 15:40
Un bărbat din Vaslui, găsit mort într-o baltă de sânge

Potrivit anchetatorilor, bărbatul a fost găsit pe marginea râpei de către un localnic care trecea prin zonă, pantalonii cu care era îmbrăcat fiind plini de sânge, însă fără a fi găsită vreo urmă de înţepătură sau tăietură pe pantaloni.

În urma apelului la numărul de urgenţă 112, poliţiştii şi procurorul criminalist au declanşat o serie de investigaţii pentru a se stabili în ce condiţii a murit bărbatul, mai ales că asupra lui nu a fost găsit niciun cuţit sau alt obiect cu care s-ar fi putut înţepa.

„Din primele investigaţii, în acest caz vorbim de o moarte suspectă. Pe corpul victimei, în afară de acea plagă înjunghiată în zona inghinală, nu au fost găsite alte leziuni. În plus, pantalonii cu care era îmbrăcat nu prezenta urma tăieturii care să fi produs leziunea. În consecinţă, s-ar putea vorbi de o autoaccidentare ca urmare a purtării la pantalon, pe interior, a unui cuţit care, în urma aplecării în faţă a victimei, să fi produs acea plagă. Însă, nu sunt excluse şi alte variante, care urmează să fie verificate, având în vedere mai ales că nu a fost găsit obiectul cu care s-a produs acea leziune inghinală”, a declarat, marţi, procurorul de caz din cadrul Parchetului de le lângă Tribunalul Vaslui, Ovidiu Berinde.

Potrivit sursei citate, bărbatul de 42 de ani găsit mort pe marginea unei ravene tocmai se angajase de două zile ca cioban la o stână de oi din apropierea localităţii Chirceşti.