Un bărbat din Satu Mare s-a aruncat în faţa trenului

Un bărbat de 36 ani din Satu Mare a fost grav rănit după ce s-a aruncat, duminică, în faţa unui tren în Gara de Vest din Ploieşti, aceasta fiind a doua tentativă de sinucidere va bărbatului în ultimele două zile.

RomaniaTV.net
29 iul. 2012, 16:36
Un bărbat din Satu Mare s-a aruncat în faţa trenului

Un bărbat de 36 de ani din Satu Mare a încercat să-şi pună capăt zilelor, duminică, aruncându-se în faţa unui tren în Gara de Vest din Ploieşti. În urma loviturii, bărbatul a fost grav rănit, fiind transportat cu o ambulanţă la Unitatea de primiri urgenţe a Spitalului Judeţean Ploieşti.

Directorul Serviciului Judeţean de Ambulanţă Prahova, medicul Daniel Nicolae, a declarat că bărbatul este în comă de gradul cinci, fiind foarte grav rănit. El a suferit un traumatism cranio-cerebral grav, un traumatism toracic şi un traumatism de bazin.

Şeful Serviciului de Ambulanţă Prahova a precizat că în cursul zilei de sâmbătă un echipaj medical de la Ambulanţa Prahova îl transportase pe bărbat la spital după ce înghiţise mai multe medicamente în încercarea de a se sinucide.

Surse medicale au afirmat că, anterior, bărbatul mai încercase să se sinucidă. Medicii spun că şansele de supravieţuire ale bărbatului sunt foarte mici.