Un bărbat din Piteşti, reţinut pentru că şi-a violat soţia

Un bărbat de 45 de ani din Piteşti a fost reţinut pentru că şi-a violat soţia. Cei doi soţi sunt în plin proces de divorţ. În plus, femeia obţinuse un ordin de restricţie, potrivit căruia individul nu avea voie să se apropie de ea, la mai puţin de 50 de metri.

RomaniaTV.net
04 dec. 2012, 07:23
Un bărbat din Piteşti, reţinut pentru că şi-a violat soţia

Bărbatul primise interdicţie de a o mai vizita pe femeia cu care are doi copii. El a încălcat hotărârea. „Bărbat s-a dus în locuinţa femeii. A intrat prin violenţă, a şi întreţinut raporturi sexuale cu partea vătămată, după ce în prealabil a supus-o la violenţe fizice”, a declarat şeful IPJ Argeş, comisarul şef Mihai Neagoe.

De faţă, în momentul violului, ar fi fost şi una dintre fiicele lor, în vârstă de 8 ani. Fata are şi ea lovituri la mână şi a primit un cerificat medico-legal pentru trei zile de îngrijiri. „N-am bătut copilul, nu l-am atins în viaţa mea, nici cu palma. Nu am atins copiii cu nimic”, a declarat suspectul.

Bărbatul spune că soţia lui i-a înscenat totul, asta după ce chiar ea l-ar fi invitat în casă. Bărbatul a fost reţinut pentru 24 de ore.

Un caz similar s-a petrecut săptămâna trecută şi la Sibiu, unde un alt bărbat a fost arestat, fiind acuzat că şi-a violat soţia.