Un bărbat din Hunedoara, suspectat că a violat o fată de şase ani, a fost arestat

Un bărbat în vârstă de 30 de ani, suspectat că a violat o fată de şase ani într-o casă părăsită din satul hunedorean Homorod, a fost arestat, luni, pentru 29 de zile.

RomaniaTV.net
10 iun. 2013, 15:55
Un bărbat din Hunedoara, suspectat că a violat o fată de şase ani, a fost arestat

Potrivit purtătorului de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Hunedoara, inspectorul principal Bogdan Niţu, poliţiştii Serviciului de Investigaţii Criminale au reţinut un bărbat în vârstă de 30 ani, din Geoagiu, pentru viol.

„În urma probatoriului administrat, poliţiştii au stabilit că suspectul, aflându-se în vizită la o cunoştinţă în satul Homorod, judeţul Hunedoara, a profitat de faptul că fiica unor vecini, o fată în vârstă de şase ani, era nesupravegheată şi a întreţinut relaţii sexuale cu aceasta într-un imobil nelocuit, fiind surprins de fratele victimei, un tânăr de 19 ani”, a spus Bogdan Niţu.

Suspectul a fost prezentat Tribunalului Hunedoara care a emis pe numele acestuia mandat de arestare preventivă pentru 29 de zile, pentru viol.

Familia fetei de şase ani este consiliată de reprezentanţii Direcţiei Generale de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului (DGASPC) Hunedoara.