Un bărbat din Covasna şi-a ucis concubina cu 18 lovituri de cuţit, în faţa fiicelor ei

Un bărbat din judeţul Harghita a fost reţinut, vineri, de procurorii din Covasna, el fiind suspectat că şi-a ucis concubina cu 18 lovituri de cuţit. Crima a avut loc într-o garsonieră din Sfântu Gheorghe în care se aflau, la acel moment, şi cele două fetiţe ale victimei.

RomaniaTV.net
02 nov. 2012, 15:05
Un bărbat din Covasna şi-a ucis concubina cu 18 lovituri de cuţit, în faţa fiicelor ei

Purtătorul de cuvânt al Parchetului de pe lângă Tribunalul Covasna, procurorul Marcel Antonescu, a declarat, vineri, într-o conferinţă de presă, că instituţia a început urmărirea penală faţă de un bărbat din judeţul Harghita pentru omor deosebit de grav, acesta fiind suspectat că şi-a ucis concubina cu 18 lovituri de cuţit.

Victima, o femeie în vârstă de 34 de ani, a fost găsită moartă, joi, într-o garsonieră din Sfântu Gheorghe, unde locuia împreună cu cele două fetiţe ale ei, una în vârstă de doi ani şi două luni şi cealaltă de două luni.

Proprietara apartamentului a găsit-o pe femeie, care închiriase locuinţa, şi a anunţat Poliţia. După examinarea cadavrului de către medicul legist, s-a constatat că victima avea 18 plăgi înjunghiate.

Potrivit Parchetului, proprietara apartamentului a primit, joi, pe telefonul său mobil un mesaj de pe telefonul victimei, care avea următorul conţinut: „Tu urmezi”. Principalul suspect era Marton Albert, concubinul victimei, cei doi nelocuind împreună.

Bărbatul avea telefonul mobil care aparţinea victimei, astfel că el a fost localizat, fiind găsit vineri dimineaţă, sub un pod din municipiul Odorheiu Secuiesc, judeţul Harghita.

Potrivit sursei citate, bărbatului i s-a adus la cunoştinţă învinuirea, el fiind reţinut şi urmând ca Parchetul să propună Tribunalului Covasna arestarea sa pentru omor deosebit de grav.

Procurorul Marcel Antonescu a menţionat că fetiţele victimei, care se aflau în garsonieră în momentul producerii crimei, au fost internate la Spitalul de Pediatrie din Sfântu Gheorghe, unde se află atât sub supravegherea medicilor, cât şi a asistenţilor Direcţiei pentru Protecţia Copilului.

Potrivit Poliţiei, cei doi formau un cuplu de circa patru ani, iar victima a încercat să îl părăsească pe bărbat după ce a fost agresată în mai multe rânduri de acesta.