Un bărbat a murit într-un accident lângă Botoşani VIDEO

Un bărbat a murit, iar alte patru persoane au ajuns la spital cu răni serioase, în urma unui accident petrecut azi-noapte lângă Botoşani. Şi în judeţul Bistriţa, 9 persoane au fost implicate într-un accident rutier. Patru dintre ele, printre care şi un copil de 2 ani, au ajuns la spital.

RomaniaTV.net
18 sept. 2012, 06:17
Un bărbat a murit într-un accident lângă Botoşani VIDEO

Trei maşini au fost implicate în accidentul petrecut pe Drumul Naţional 58, în apropiere de Botoşani. O maşină a intrat pe contrasens şi a lovit alte două autoturisme, una dintre ele fiind aruncată în şanţ.

Echipele de la descarcerare s-au chinuit zeci de minute să îl scoată dintr-o maşină pe şofer. În ciuda eforturilor, medicii nu l-au mai putut salva. Alte patru pesoane au ajuns la spital, două dintre ele în stare gravă. Una dintre victime, o tânără de 20 de ani, ar trebui să aibă nunta peste câteva zile.

Şi în judeţul Bistriţa, pe DN 17, în localitatea Podirei, nouă oameni au trecut pe lângă moarte. Şoferul unei maşini a schimbat direcţia de mers fără să semnalizeze şi a fost lovit de o altă maşină în care se aflau şapte persoane. Acestea se îndreptau spre Italia, unde muncesc. Patru pesoane, dintre care şi un copil de nici doi ani au ajuns la spital, dar sunt teferi.

Poliţiştii au demarat cercetările, iar şoferul vinovat riscă dosar penal.