Un bărbat a înjunghiat trei persoane, apoi a încercat să se sinucidă, la Vaslui

Un bărbat în vârstă de 44 de ani din judeţul Vaslui a înjunghiat, sâmbătă, trei persoane, două fiind transportate la spital, după care şi-a înfipt un cuţit în abdomen şi şi-a tăiat venele de la o mână, cu intenţia de a se sinucide.

RomaniaTV.net
09 mart. 2013, 20:47
Un bărbat a înjunghiat trei persoane, apoi a încercat să se sinucidă, la Vaslui

Potrivit primelor informaţii oferite de poliţiştii vasluieni, cele trei persoane au fost rănite de bărbatul de 44 de ani în locuinţa unei cumnate de-a sale, unde s-a dus să îşi caute soţia, plecată de acasă la începutul acestei săptămâni în urma unor certuri familiale.

În momentul în care îşi căuta soţia în locuinţa surorii acesteia, vasluianul şi-a găsit cumnata într-una din camere , stând de vorbă cu o altă femeie. Fără să le întrebe ceva, bărbatul le-a înjunghiat pe cele două femei, pe una în spate, iar pe cealaltă în umăr.

Alertat de strigătele femeilor, un alt bărbat care se afla în locuinţă a încercat să-l imobilizeze pe agresor, moment în care a fost şi el rănit la o mână.

Ulterior, agresorul a fugit, însă după ce a ieşit din locuinţă şi a sărit gardul împrejmuitor al gospodăriei, şi-a tăiat venele de la o mână şi şi-a înfipt cuţitul în abdomen, cu intenţia de a se sinucide.

„Bărbatul de 44 de ani şi cele două femei cărora le-a provocat leziuni, au fost preluaţi de ambulanţe şi transportaţi la Spitalul Judeţean de Urgenţă Vaslui. Starea agresorului este una gravă, necesitând intervenţie chirurgicală. În ceea ce le priveşte pe cele două femei, medicii au stabilit, la o primă examinare medicală, că nu le este pusă viaţa în pericol. Cea de-a treia victimă, respectiv bărbatul rănit la mână, nu a necesitat transportul la spital”, a declarat, sâmbătă, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Vaslui, Mihaela Ştraub.

Poliţiştii de investigaţii criminale nu l-au pus, deocamdată, sub nicio acuzaţie pe bărbatul de 44 de ani, acest lucru urmând să se întâmple după primirea concluziilor medico-legale în urma examinării celor trei victime.