Un bărbat a fost salvat de la înec din lacul IOR

Un bărbat a fost salvat de la înec din lacul IOR, sâmbătă noapte. Un paznic al parcului a reuşit să-l tragă la mal cu ajutorul unei crengi. El intrase în stop cardio-respirator, dar un echipaj SMURD a reuşit să-l stabilizeze. Nu se ştie dacă omul a căzut în apă sau s-a aruncat, cert e că avea asupra lui o sticlă cu băutură.

RomaniaTV.net
11 nov. 2012, 06:45
Un bărbat a fost salvat de la înec din lacul IOR

Martorii spun că au trecut pe lângă bărbat, care stătea liniştit pe bancă. După ce au trecut de el, la câteva minute l-au auzit cum s-a aruncat în apă. Imediat persoanele care se aflau în apropiere au sărit să îl salveze pe bărbat.

„Şeful de obiectiv al băieţilor de la pază s-a dezbrăcat şi a încercat să intre în apă. A stat câteva secunde şi n-a rezistat”, a mai spus un martor.

M-am dezbrăcat, am intrat în apă, nu am putut să rezist apei că este foarte rece (…) L-am tras la mal împreună cu cei de la Poliţie şi l-a preluat echipajul SMURD (…) Din câte am constatat are o sticlă de băutură”, a spus Liviu Stoian, paznicul care a sărit în apă după bărbat.

Un echipaj SMURD sosit la faţa locului l-a readus la viaţă pe bărbat.

„S-a acordat asistenţă medicală unui pacient în vârstă de aproximativ 50 de ani găsit în stop cardio-respirator (…) pacientul prezintă puls central, ne vom deplasa cu dânsul către spital”, a precizat medicul Cătălina Cornea.