Accident la morga din Sibiu. Un brancardier a căzut cu platforma cu care sunt transportate cadavrele VIDEO

Un bărbat angajat la Serviciul de Medicină Legală Sibiu a căzut cu o platformă cu care sunt transportate cadavrele. Brancardierul a vrut să coboare cu platforma de la parter la subsol, dar aceasta a cedat şi a căzut în gol. Bărbatul a suferit răni grave la capîn urma accidentului.

RomaniaTV.net
05 sept. 2013, 15:38
Accident la morga din Sibiu. Un brancardier a căzut cu platforma cu care sunt transportate cadavrele VIDEO

Un accident de muncă a avut loc la Morga din Sibiu în cursul zilei de joi, după ce un bărbat a căzut cu platforma pe care se transportau cadavrele. Brancardierul a suferit răni grave la cap şi este acum internat în spital, potrivit România TV.

Citeşte şi GAFĂ INCREDIBILĂ la MORGA din Buzău: Au trimis alt CADAVRU pentru ÎNMORMÂNTARE VIDEO

Victima a vrut să coboare din sala de autopsie pe platforma pe care se transportă cadavrele la subsol, însă cablul s-a desprins însă cablul care susţine această platformă, iar bărbatul a căzut aproximativ 3 metri în gol. Brancardierul de 42 de ani a ajuns la Urgeţe cu răni grave.

A suferit un traumatism cranio-cerebral şi contuzii la ambele coate. Este vorba de o cădere de la inălţime, de pe o platformă, în cadrul Serviciului de Medicină Legală, pe o platformă cu care se transportă decedaţii de la parter la subsol„, a declarat Decebal Todăriţă, purtător de cuvânt Spitalul Judeţean Sibiu.

Citeşte şi Medicii au rămas ŞOCAŢI. Un copil de un an a ÎNVIAT la morgă, după un accident TERIBIL

Platforma cu care a căzut bărbatul este veche de 50 de ani. Ea este utilizată pentru transportul cadavrelor, dar deseori angajaţii o folosesc pe post de lift.