Un bărbat a făcut infarct după ce a RÂS prea mult

Un bunic din Marea Britanie a fost la un pas de moarte. El a râs atât de tare, încât a făcut infarct. Din fericire, bărbatul este în afara oricărui pericol.

11 feb. 2013, 11:58

Pentru bătrânul în vârstă de 69 de ani, zicala „mori de râs” a fost la un pas să se adeverească, după ce s-a uitat la un serial de comedie al postului BBC. Anthony Martin a făcut infarct după ce a râs prea mult la „Mrs Brown’s Boys”, un show de televiziune câştigător al premiului Bafta în anul 2012, potrivit The Sun.

El se uita împreună cu soţia la serialul de de comedie. În timpul unei faze comice, când doamna Brown, personajul interpretat de actorul irlandez Brendan O’Carroll, a pus un telefon într-un dulap pentru a-l ascunde, dar acesta a început să vibreze în timp ce vorbea cu un preot, bătrânul a izbucnit într-un acces de râs isteric care i-a făcut inima să cedeze.  

„Mereu am crezut că serialul este foarte amuzant. Dar această scenă mi-a provocat o sesiune de râs incontrolabilă. Am râs pentru câteva minute. Mai târziu m-am simţit ameţit. Era ca şi cum eram beat”, a povestit bărbatul întâmplarea.

Bunicul din oraşul englezesc Ammanford s-a dus la medicul de familie în ziua următoare pentru a afla de ce se simte rău. Doctorul a chemat imediat o ambulaţă, dat fiind starea precară a bărbatului. El a fost dus la spitalul din Carmarthen, unde medicii l-au diagnosticat cu probleme cardiace. Bătrânul suferise un atac de cord, care ar fi putut să îi fie fatal. Doctorii i-au montat un stimulatorul cardiac, pentru a regla bătăile inimii.

Cu toate că era să moară, Anthony Martin a declarat că va rămâne un fan al show-ului televizat, care este urmărit de peste opt milioane de britanici. El a adăugat că nu ar fi ştiut de problemele de inimă pe care le are, dacă nu s-ar fi uitat la serialul de comedie.

Citeşte şi: De ce e bine să mai şi plângem