Un bărbat a dispărut pe lacul de acumulare al barajului Avrig

Misiune dificilă pentru pompierii din Sibiu, care au căutat mai bine de 12 ore trupul unui bărbat care a mers la pescuit şi a dispărut. Alarma a fost dată de un prieten care a bănuit că s-a întâmplat ceva după ce i-a găsit barca pneumatică spartă.

RomaniaTV.net
16 oct. 2012, 09:39
Un bărbat a dispărut pe lacul de acumulare al barajului Avrig

Bărbatul dispărut are 35 de ani şi este taximetrist.

A mers la pescuit în zona barajului Avrig împreună cu un prieten. După ce au instalat undiţele, fiecare s-a retras în maşina lui, pentru că era frig şi bătea vântul. Dimineaţă, colegul taximetristului a observat că acesta dispăruse.

„Pe la 7 am ieşit, am văzut că nu e barca, m-am speriat, am început să îl caut şi în sus şi în jos, am dat de barcă la mal, era spartă”, a declarat colegul bărbatului dispărut.

Bărbatul a sunat imediat la 112 şi a anunţat dispariţia prietenului.

„La faţa locului s-a deplasat un echipaj de căutare salvare format din 5 subofiţeri şi o barca pneumatică, persoana care a fost dată dispărută se afla la pescuit”, a declarat Laurenţiu Anastasu, purtator de cuv ISU Sibiu.

Pompierii l-au căutat pe bărbat până la lăsarea întunericului, însă nu au găsit niciun indiciu. Ei au reluat căutările la lumina zilei.