Un bărbat a căzut dintr-un microbuz după ce uşile s-au deschis în mers

Un bărbat în vârstă de 44 de ani a ajuns la spital, luni, după ce a căzut dintr-un microbuz ale cărui uşi s-au deschis în mers. Poliţiştii au stabilit că în microbuzul de transport persoane, care făcea curse între Slobozia şi Amara, se aflau mai mulţi pasageri decât numărul admis.

20 mai 2013, 15:02
Un bărbat a căzut dintr-un microbuz după ce uşile s-au deschis în mers

Oamenii legii au fost sesizaţi, luni, că o persoană a căzut dintr-un microbuz aflat în mers, pe Drumul Naţional 2 C, iar la faţa locului a mers o echipă de cercetare.

Microbuzul, care aparţine unei firme de transport şi care face curse pe ruta Slobozia-Amara, era condus de un bărbat în vârstă de 64 de ani, din Slobozia. La un moment dat, uşile microbuzului s-au deschis în mers, iar unul dintre pasageri a căzut din maşină.

Potrivit Mediafax, victima, un bărbat în vârstă de 44 de ani, din Amara, a fost transportată la Spitalul Judeţean de Urgenţă din Slobozia.

Primele verificări ale poliţiştilor arată că în microbuz se aflau mai multe persoane decât numărul admis în certificatul de înmatriculare, iar în acest caz a fost întocmit dosar penal pentru vătămare corporală din culpă.