Un angajat TVR a suferit un ATAC CEREBRAL după ce a aflat că va fi dat afară

Disponibilizările din TVR fac din nou victime. Cristian Mălăescu, secretar de emisie la TVR 1, a suferit un atac cerebral în timp ce se afla la serviciu. Bărbatul a fost transportat de urgenţă la Spitalul Militar Central.

RomaniaTV.net
01 feb. 2013, 10:45
Un angajat TVR a suferit un ATAC CEREBRAL după ce a aflat că va fi dat afară

Potrivit România TV, Cristian Mălăescu are 43 de ani, este căsătorit şi are un copil. El a suferit atacul chiar în timpul emisiei, fiind dus de urgenţă la spital cu ajutorul serviciului SMURD. Bărbatul este în stare critică, luptându-se între viaţă şi moarte. Bărbatul se afla pe lista finală a salariaţilor care vor primi preaviz în cadrul procesului de concediere colectivă.

Primul val de concedieri din TVR s-a încheiat cu disponibilizare a peste 600 de angajaţi. Gianina Corondan, Elise Stan, Sanda Vişan, Cezar Ion şi Horia Romanescu se numără printre angajaţii TVR care vor fi concediaţi de la 1 februarie, după cum au declarat surse din Televiziunea Română.

Disponibilizările TVR au mai făcut o victimă în luna decembrie a anului trecut, când un angajat al televiziunii publice din Târgu Mureş s-a sinucis când a aflat rezultatele selecţiei. Bărbatul în vârstă de 54 de ani a decis să îşi pună capăt zilelor ducă ce a aflat rezultate evaluărilor din televiziune.