Un angajat al MAI a împuşcat opt persoane la coaforul de la Perla din Capitală. Doi oameni au murit

Opt persoane au fost împuşcate cu armă cu glonţ, într-un coafor din zona Perla din Capitală. În urma rănilor suferite două persoane au decedat. Ucigaşul, Gheorghe Vlădan, în vârstă de 53 de ani, a fost reţinut fiind acuzat de omor deosebit de grav. Acesta şi-a recunoscut fapta în timpul audierilor care au avut loc luni seară la Parchetul General al României.

RomaniaTV.net
05 mart. 2012, 15:57
Un angajat al MAI a împuşcat opt persoane la coaforul de la Perla din Capitală. Doi oameni au murit

Un vecin al lui Gheorghe Vlădan spune că acesta nu suporta gândul divorţului. Primul termen al procesului de separare urma să aibă loc pe 7 martie.

Atacatorul avea o stare materială foarte bună, el fiind posesorul a trei autoturisme, însă avea un credit de 42 de mii de euro. Gheorghe Vlădan are 53 de ani şi era şofer la Policlinica Ministerului Administraţiei şi Internelor.

UPDATE: Trei victime ale măcelului sunt internate la Spitalul Floreasca din Capitală. Alte trei victime au fost internate la Spitalul Elias.

UPDATE: Atacatorul a fost dus la Secţia 1 de Poliţie. De aici a fost trimis direct la Parchetul General pentru audieri. Bărbatul era un pasionat al armelor, deţinea un pistol Glock şi o armă de vânătoare. El a fost reţinut şi este acuzat de omor deosebit de grav.

UPDATE: Bărbatul încă se află în sediul Electrica din apropierea coaforului. Potrivit primelor date bărbatul avea voie să poarte armă în timpul serviciului.

UPDATE:
Omul venea în fiecare zi acolo, iar luni după-amiatză a intrat brusc şi a tras focuri de armă în rafală, fără să spună nimic. Mai întâi a tras în soţie. Cei doi au un băiat de 23 ani. A doua persoană decedată este casieriţa salonului de coafură.


UPDATE:
„Procurorul general al Parchetului de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie, Codruţa Kovesi, l-a desemnat pe prim-adjunctul procurorului general, Marius Iacob şi pe procurorul şef Secţie de urmărire penală şi criminalistică din cadrul Parchetului de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie, Valentin Şelaru, să coordoneze cercetările şi să ofere suport de specialitate procurorilor din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Bucureşti”, informează Ministerul Public.


UPDATE:
Un martor a spus că după ce a ieşit din salon bărbatul a sunat la Poliţie, şi-a pus mâinile la spate şi s-a dus la sediul Electrica din apropiere şi s-a predat ofiţerului de pază.

UPDATE: Persoanele care au decedat sunt femei cu vârste aproximative de 20 şi 30 de ani, una dintre ele ar fi chiar ţinta atacatorului.

UPDATE:
Şeful Poliţiei Române este la faţa locului. Ancheta aparţine exclusiv procurorilor de la Parchetul General.

UPDATE: Criminalul era angajat ca şofer la Policlinica MAI. Martorii spun că motivul pentru care bărbatul a provocat această tragedie a fost o criză de gelozie.

Potrivit primelor informaţii, soţul unei coafeze ar fi cel care a deschis focul asupra angajatelor şi clientelor aflate în unitate.

Numărul victimelor se ridică la opt, două dintre persoane fiind rănite mortal. Informaţia a fost confirmată de surse medicale, care au adăugat că alte trei persoane au fost împuşcate în zona abdomenului. Bogdan Opriţa, coordonatorul SMURD Bucureşti, a adăugat la România TV că alte trei persoane, împuşcate la membrele inferioare, au fost transportate la Spitalul Elias.

Incidentul s-a petrecut în jurul orei 17.30.