Accident BIZAR: O femeie a fost călcată de TREI ORI de propria MAŞINĂ, în mai puţin de un minut

O femeie din Canada a fost victima unui accident bizar, după ce a fost călacată de trei ori de propria maşină. Astfel, în timp ce se afla la muncă, unde livra ziare, maşina dotată cu o cutie automată a intrat singură în marşarier, rotindu-se în cerc, călcând-o pe femei de trei ori, înainte să fie salvată.

25 mai 2013, 14:46
Accident BIZAR: O femeie a fost călcată de TREI ORI de propria MAŞINĂ, în mai puţin de un minut

Femeia din oraşul canadian Trois-Rivieres a suferit răni grave, în timp ce se afla la muncă, după ce a fost călcată de trei ori de maşina personală în timp ce încerca să livreze ziare, potrivit Daily Mail.

Citeşte şi N-ai văzut aşa ceva niciodată: Cum ajunge un autoturism pe FIRUL DE TELEGRAF

Incidentul a avut loc încursul acestei săptămâni, când cutia automată a maşinii a intrat accidental în marşarier, în timp ce femeia cobora din maşină. Astfel, ea a fost lovită de uşa deschisă, ajungând sub roţile autovehicului. Ea a incercat să intre în maşină, dar a fost călcată pentru a doua oară, după ce s-a impiedicat. O a treia încercare nereuşită a dus la încă o trecere a roţilor peste corpul femeii care plângea de durere.

Alertaţi de ţipetele victimei, locuitorii din zonă au ajuns la faţa locului, salvând-o pe şoferiţă. Ea a fost dusă la spital, cu multiple răni, printre care şi o rană gravă la picior. Maşina a continuat să se meargă în cerc până la venirea poliţiei care a oprit motorul.

Citeşte şi Cel mai stupid accident. O şoferiţă a căzut din maşină, în timpul mersului VIDEO

În prezent, se crede că femeia livra ziarul franţuzesc Le Nouvelliste şi a încurcat vitezele, după ce a confundat cuvintele „park(parcare)”, cu „reverse(marşarier)” în timp ce a ieşit din automobilul care avea motorul pornit.