Umilinţă totală pentru Chelsea. Atletico a învins-o cu 4-1 în Supercupa Europei

Atletico Madrid a câştigat pentru a doua oară în istorie Supercupa Europei, câştigând cu scorul de 4-1 disputa cu Chelsea, de la Monte Carlo. Columbianul Radamel Falcao a marcat trei goluri în prima repriză.

RomaniaTV.net
31 aug. 2012, 20:47
Umilinţă totală pentru Chelsea. Atletico a învins-o cu 4-1 în Supercupa Europei

Supercupa Europei, desfăşurată vineri seara la Monte Carlo, va rămâne în istorie nu doar ca fiind ultima care sa disputat în Principatul monegasc ci mai ales prin umilinţa pe care a trebuit să o suporte campioana Europei. Chelsea, deţinătoarea trofeului Champions League, a fost surclasată de câştigătoarea Ligii Europa, Atletico Madrid, cu scorul de 4-1.

Spectacolul a fost total iar tonul l-a dat vedeta madrilenilor, Radamel Falcao. Încă din minutul 4 el a avut ocazia de a înscrie, însă a trimis mingea în bară, din pasa lui Luis Felipe. Şi totuşi n-au trecut decât două minute până ca Falcao să deschidă scorul. Plecat din spatele fundaşilor londonezi, columbianul a scăpat singur cu Cech, l-a driblat şi a trimis balonul în plasă. Tot Falcao a dus scorul la 2-0 în minutul 19, când l-a lobat impecabil pe portarul lui Chelsea.

În continuare Atletico s-a jucat cu ocaziile, iar Falcao a reuşit tripla până la pauză. În minutul 44 columbianul a marcat în urma unui corner. Fundaşul central Miranda a ridicat scorul la 4-0, iar Chelsea se gândea cum să limiteze proporţiile umilinţei. Tim Cahill a redus din diferenţă, în minutul 74, însă a fost doar o palidă reuşită în ansamblul prestaţiei jalnice a londonezilor.

Este pentru a doua în istorie când Atletico câştigă Supercupa Europei, madrilenii impunându-se şi în 2010, cu 2-0, în faţa lui Inter Milano.