Uluitor! Un şofer a descoperit în Bucureşti un autoturism înmatriculat cu aceleaşi numere ca ale lui

Caz uimitor în Bucuresti. Un şofer a descoperit pe străzile din capitală un autoturism înmatriculat cu aceleaşi numere ca ale lui.

RomaniaTV.net
24 mart. 2013, 10:34
Uluitor! Un şofer a descoperit în Bucureşti un autoturism înmatriculat cu aceleaşi numere ca ale lui

Bărbatul a sunat la Politie în speranţa că i se va face dreptate. Poliţiştii de la Secţia 4 au fost sesizaţi şi au venit la faţa locului. Ei au găsit două maşini albe, identice, care aveau aceleaşi numere de înmatriculare. Numai că numărul „clonat” era fals, făcut din carton şi acoperit cu autocolant.

Poliţiştii au făcut verificările de rigoare ale celui care a reclamat cazul şi au descoperit că seriile de caroserie şi motor corespund cu cele trecute în acte. În schimb, proprietarul celuilalt automobil nu a fost găsit acasă. Poliţiştii au dat de el până la urmă şi l-au adus la secţia de poliţie.

Poliţiştii i-au sigilat autoturismul şi au confiscat plăcuţele de înmatriculare. Ei urmează să stabilească dacă acest autoturism este conform actelor.

Citeşte şi: Escrocherie în expansiune: Maşinile clonate au împânzit ţara

Paradoxal, nimeni nu poate fi tras la răspundere în acest caz, deoarece maşina „clonată” nu a fost descoperită mergând pe drumurile publice.

Cazul nu este primul de acest gen, poliţiştii descoperind până acum mai multe cazuri de acest gen.