Ultimul mesaj al soţiei lui Sergiu Nicolaescu: „Ştii tu… Elf”

Sicriul cu trupul neînsufleţit al lui Sergiu Nicolaescu a fost depus, vineri, la Cercul Militar Naţional.  Sute de oameni au venit să-i aducă marelui regizor un ultim omagiu, la Cercul Militar sosind şi soţia acestuia, Dana Nicolaescu.

04 ian. 2013, 14:05
Ultimul mesaj al soţiei lui Sergiu Nicolaescu: „Ştii tu… Elf”

Încă de dimineaţă, oamenii s-au aşezat la rând în faţa Cercului Militar pentru a-i spune adio maestrului.

Chiar dacă nu l-au putut vedea pentru ultima oară, sicriul fiind închis, conform deciziei soţiei, oamenii au ţinut să treacă pe la căpătâiul regizorului pentru a-i aduce un ultim omagiu şi a aprinde o lumânare.

Alături de oameni simpli, la Cercul Militar au venit, pe parcursul zilei, artişti, regizori, colaboratori, politicieni şi prieteni ai maestrului.

Presa nu a avut acces pentru a avea imagini din sala în care se află sicriul, însă, potrivit declaraţiilor celor care au intrat, zeci de coroane de flori au fost aduse, între care şi una din partea soţiei, Dana Nicolaescu.

„Ştii tu… Elf” este mesajul scris pe această coroană, potrivit România TV. Îmbrăcată într-un palton alb, Dana Nicolaescu a venit şi ea vineri, la Cercul Militar, unde oamenii pot, până la miezul nopţii, să-i aducă un ultim omagiu marelui regizor.

CITEŞTE ŞI Sora lui Sergiu Nicolaescu, primele declaraţii: A fost dorinţa fratelui meu să fie incinerat