Ultimul interviu cu Naarghita. Vezi în ce condiţii trăia şi ce spunea despre Raj Kapoor VIDEO

Naarghita, cunoscută pentru piesele sale în limba indiană, a murit marţi seara la vârsta de 74 de ani. Ultima apariţie a artistei a fost în platoul lui Măruţă, în iunie anul trecut, unde cântăreaţa a vorbit despre anii de glorie, despre viaţa din India şi revenirea acasă printre români, dar şi despre cea mai mare pierdere din viaţa ei.

27 feb. 2013, 12:48
Ultimul interviu cu Naarghita. Vezi în ce condiţii trăia şi ce spunea despre Raj Kapoor VIDEO

Fascinată de India, dar în special de muzica indiană, Naarghita a studiat tot ce ţine de această cultură. Efortul ei nu a rămas însă nerăsplătit. A ajuns celebră atât în România, cât şi peste hotare. S-a întâlnit cu numeroase personalităţi din India, inclusiv cu Indira Gandhi.

Naarghita a reuşit să-şi împlinească visul şi să-şi întâlnească idolul: pe celebrul Raj Kapoor.

Umplea Sala Palatului până la refuz şi avea concerte în Asia, America şi Europa. A avut şi numeroase oferte de roluri în filmele de la Bollywood. Cu toate acestea, Naarghita a decis să renunţe la muzică. Motivul? Cântăreaţa a avut mult de suferit.

În emisiunea lui Măruţă, artista a povestit, în iunie anul trecut, că până în ’89 a pierdut cele mai scumpe, cele mai preţioase fiinţe care i-au susţinut existenţa. Ziarele anilor ’90 spuneau că pe lângă dispariţia mamei şi a fratelui, pe Naarghita a afectată foarte mult şi moartea lui Raj Kapoor, bărbatul pe care ea l-a iubit.

Naarghita a fost găsită moartă, în garsoniera pe care o avea închiriată în Capitală. Trupul neînsufleţit al cântăreţei va fi depus la Cimitirul Bellu. Maria Amarghioalei s-a născut pe 14 ianuarie 1939, la Pufeşti, judeţul Vrancea.