ULTIMUL DANS: Gestul copleşitor pe care l-a făcut o tânără pentru tatăl ei bolnav de cancer

Un american care suferea de cancer la pancreas nu a fost lăsat să plece de pe această lume de către fiica lui, până când nu a văzut-o mireasă şi a dansat cu el "primul dans" de nuntă.

23 iul. 2013, 15:31
ULTIMUL DANS: Gestul copleşitor pe care l-a făcut o tânără pentru tatăl ei bolnav de cancer

Doctorul James Wolf suferea de cancer la pancreas aflat în fază terminală şi mai avea de trăit cel mult trei luni. Şi-ar fi dorit foarte mult să îşi vadă fiica la casa ei, căsătorită, dar ştia că nu mai avea timp pentru o asemenea bucurie.

Cu toate acestea, fiica lui, Rachel, care voia la rândul ei să-i fi putut oferi cândva plăcerea de a dansa „primul dans” cu ea mireasă, a făcut astfel încât să îi îndeplinească dorinţa, scrie Huffington Post.

Deşi nu exista niciun „ginere”, Rachel a găsit unul. A angajat domnişoare de onoare, a invitat oaspeţi şi „a pus în scenă” o ceremonie de nuntă în toată regula, la Auburn Recreation Park, în California. Pentru „primul dans” pe care urma să i-l ofere tatălui ei, Rachel a ales „Cinderella”, de Steven Curtis Chapman.

Într-un interviu acordat „Today”, James Wolf, vizibil emoţionat, a declarat: „Exită o mulţime de lucruri pe care mi-aş fi dorit să le fac cu fiicele mele. Dar nu voi mai fi aici!…”.

A fost aproape de a rata şi ultima şansă de a-şi vedea fiica mireasă din cauza unei crize. Dar, cu ultimele resurse, a participat la nuntă împreună cu soţia sa, Janine.